Lemonheads soitti Tavastialla viime perjantaina. Olipas kyllä loistava keikka ja hyvä tunnelma! Ja vaikken orkesterin tuotantoon järin ole perehtynytkään, kyllä sieltä muutaman biisin Dandon soolobiisien lisäks tunnistin. Jäipä vielä kaiho kuulla lisää, eli täytynee nakutella vähän varauksia kirjastoon. Oon cd-ostolakossa. Nyt kun on kaikki tämä ihmeellinen teknologia valjastettu tällekin tolvanalle käyttöön, tuntuu jotenkin kauhean surulliselta ostaa levyjä tuonne hyllyyn pölyttymään ja odottamaan lapsenlapsenlapsille perinnöksi joutumista. Mutta mutta, tästähän voisi jaaritella taas tuntitolkulla pääsemättä mihinkään lopputulokseen.
Vähän asiantuntevampaa keikkaraporttia Miksan Blogissa
Nyt kun röökaajat oli karkotettu ulos sauhuttelemaan, Tavastialla haisi keikan jälkeen ihanasti hiki ja kebab.  666737.jpg

Ei vieläkään mitään juhannussuunnitelmia...iskee kohta panique!Selattiin tuossa ihan hurmiossa Joskan kanssa kaikki äkkilähdöt/halpislennot läpi, mutta tultiin järkiimme ennen kuin ehdittiin mitään Bulgarian Kultahietikoita varailla. Ehkä me pökästään sillä Levi's-teltalla Nuuksioon :)