Olipas hauska ja railakas viikonloppu. Ja vaikka päässä takoo ja huono olo jyllää edelleen, hihittelin itsekseni kun katselin mitä räpsäisyjä kamerasta löytyi. Perjantaina olimma Factoryssa kattomassa Robertin bändiä Rambamalamia. Tunnelma oli tiivis ja lämpöinen, ja bändi soitti aivan hillittömän hyvin. Pitänee pyytää nimmarit (tai ne ihanat stringit nimmareilla) jo nyt ennen kuin pojista tulee kuuluisia.
Lauantaina olin juhlistamassa Pikkiksen valmistumista iktyonomiksi. Ja itse opinnäytetyön kanssa painiskellessani voin sanoa, että on valmistumisessa syytä juhliakin, sen verran pitkä ja kivinen tie ainakin meikäläisellä tuo projekti. Kilisteltiin skumppaa ensin Pikkiksen vanhempien luona Lauttasaaressa, mätettiin mahtavaa voileipäkakkua ja ihasteltiin Otson kenkäpiiloa. Sieltä siirryimme kalaisissa tunnelmissa Kuhatielle Haukilahteen jatkamaan jalojen juomien ja juhlinnan parissa. Mikon käärme oli varsin jännittävä otus, jopa niin jännittävä, että seuraavan yön humalansekaisessa unessa ohut metrinen kärmes oli kasvanut 20-metriseksi jättiboaksi. Voitte kuvitella kuinka jännittävää mulla on Korkeasaaressa..:D
Ilta jatkui rokettirollin parissa Tavastialla, jonne mentiin kattomaan Kotiteollisuutta. Vaikka en bändin tuotantoa paria hittibiisiä lukuunottamatta tunnekaan, oli keikka mainiota vaihtelua niille indie-inisijöille joita normaalisti käyn kattomassa. Liekö ollut aikaisin aloitettu tenuaminen vai ilkialaston Hynynen syynä siihen että päätimme hipsiä kotiin ennen aamun Hesaria.
Ohessa hieman kuvia männäviikolta. Harmittaa ettei eiliseltä mulla oo kuvia, Joskalta niitä tosin löytynee parissakin eri formaatissa.
Kiitoksia vielä viimeisestä kanssajuhlijoille, erioten Mikolle ja Marjukalle mainioista kekkereistä!

KUVIA täällä